Life like a Game
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Vanatoarea de balonase xD

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Sayuki

Sayuki

Data de înscriere : 04/06/2010

Vanatoarea de balonase xD Empty
MesajSubiect: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:16 pm

Pasind pe trotuar, inaintea lui Nova, m-am oprit brusc, privind in stanga mea si observand parcul.
-Hei... deci aici era. murmur, intorcandu-ma cu un singur pas si intrand in parc, asteptandu-l pe tip.
Sus In jos
Nova

Nova

Data de înscriere : 05/06/2010

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:17 pm

-Huh... meow, mergem la vanatoare?
Sus In jos
Sayuki

Sayuki

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:19 pm

-Huh? Ba bine ca nu, doar trebuii sa gasim un om, mare, foarte graaaas si scund, cu o palarie ciudata si o mustata, ce tine in mana niste baloane... ii raspund acestuia, destul de serioasa, privind atenta in jur.
Sus In jos
Nova

Nova

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:23 pm

-Sa vedem.... adica tipul acela ? spun eu indreptand degetul spre el.
Sus In jos
Sayuki

Sayuki

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:24 pm

-Unde, unde?! intreb, sarind ca arsa, uitandu-ma in toate partile, dar nevazand pe nimeni aratand dupa descriere.
Sus In jos
Nova

Nova

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:27 pm

-Cel care sta acolo pe banca aceea.
Sus In jos
Sayuki

Sayuki

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:30 pm

-Huh...? Ce spui, nu-l vad! strig catre Nova, privindu-l putin nervoasa.
Sus In jos
Nova

Nova

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:31 pm

-Off, off... vino cu mine. o prind de mana si o trag pana in fata tipului cu baloane.
-Meoow, acum il vezi?
Sus In jos
Sayuki

Sayuki

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:38 pm

-AAahh... balonase xD! tip eu, luand rapid din mana domnului cateva baloane, apoi dandu-i banii pe ele.
Sus In jos
Nova

Nova

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:39 pm

-Ce ai de gand sa faci cu ele? intreb eu curios.
Sus In jos
Sayuki

Sayuki

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:45 pm

-Huh? NU stiu, vream doar... baloane -.-. murmur, indepartandu-ma de domnul d ela care le luasem si privindule lung.
Sus In jos
Nova

Nova

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 12:47 pm

- =.=" Meow, le puteam sparge.
Sus In jos
Sayuki

Sayuki

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 1:13 pm

-Oh, asta vrei tu?! intreb, plimband incet un balon prin fata lui.
Sus In jos
Nova

Nova

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 1:18 pm

-Da. zambesc si dau cu labuta in el sparganduse
Sus In jos
Sayuki

Sayuki

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 1:23 pm

Chicotesc usor, luand altul si repetand miscarile.
Sus In jos
Nova

Nova

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 3:25 am

-Nu imi spune ca iti place sa spargi balonase.
Sus In jos
Sayuki

Sayuki

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 3:34 am

-Hm... experimentez si eu... insa, insa... murmur, dand cu mana intr-un balon in speranta ca se va sparge.
-... eu nu am gherutele unei pisici sau neko.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vanatoarea de balonase xD   Vanatoarea de balonase xD Icon_minitime

Sus In jos

Vanatoarea de balonase xD
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Life like a Game :: In Town :: Parc-
Mergi direct la: