Life like a Game
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sweet room =^.^=

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Miku

Miku

Data de înscriere : 04/06/2010

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:23 pm

Inca o dimineata calduroasa de vara m-a prins lenevind pe pervarzul geamului larg deschis.Imbracat doar intr-o camasuta subtire,imi agitam usor coada la fiecare adiere usoara de vant ce-mi trecea prin parul galben,ciufulit

Ultima editare efectuata de catre Miku in Vin Iun 04, 2010 3:25 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:25 pm

Cer senin , perfect pentru o plimbare . Purtam doar geaca neagra si o pereche de blugi . Bineinteles si arma la mine , nu plecam fara ea . Pe strada e liniste,rar mai vezi cate o masina prin acel loc , cam pustiu . Ma opresc in dreptul unei banci si ma uit in sus,asupra unei cladiri . Cat ai clipi ma catar si ajung la fereastra , tinandu`ma strans de pervaz sa nu scap,era cam sus . Tresar la inceput caci persoana ce se afla acolo era cam aproape de mine .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:27 pm

Imi continui motaiala fara sa observ ca cineva se cocotase pe fereastra mea.Se parea ca simtirule mele inca nu erau prea dezvoltate iar cele putine pe care le aveam erau amortite din cauza caldurii.Urechile-mi erau usor aplecate in timp ce pe chipul meu un mic zambet isi facea loc
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:29 pm

Fara sa schitez o expresie anume a fetei,imi strecor capul inauntru , apoi incet tot corpul si raman in picioare,sprijinit de pervaz . Il analizez pe tip . Urechi ? Coada ?
-Ce avem noi aici ? Un neko plictisit ?
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:31 pm

-Ummm...
Imi deschid incet ochii rosiatici privind o clipa confunz in jur,frecandu-mi ochiul drept cu labuta,observand pe cineva langa mine.Imi ridic privirea asupra lui ramanand tacut,mirat de prezenta lui
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:34 pm

Raman sprijinit de pervaz,de acolo il puteam vedea foarte bine,plus ca statea in umbra mea iar lumina nu ma deranja . Imi duc o mana spre barba si ii privesc ochii . Aterizasem tocmai bine .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:38 pm

Am inghitit in sec,putin speriat de epresia lui mult prea serioasa pentru mine,nemaivazand de mult o persoana atat de mare.Urechile mele s-au lasat aplecat de tot iar coada a incetat sa se mai agite,dand sa plec de pe pervaz
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:41 pm

Am oftat , lasandu`ma mai jos sa fiu la acelas nivel cu el,asa il puteam vedea mai bine . Imediat cum m`am lasat mai jos lumina a trecut de mine si i`a luminat fata . Perfect ! Acum il vedeam mai clar . Nu`mi raspunsese insa mi`am dat singur seama . Avea urechi si coada...era neko ! Mi`am ridicat mana si i`am prins`o pe a lui , tragandu`l spre mine .
-Unde pleci ? Eu sunt aici , nu acolo .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:43 pm

-Da dar...adica...umm...
Vroiam sa-i spun ceva insa nu puteam.Vocea mea subtire ca de copil nu mai tinea cu mine.M-am opus tragerii lui insa inzadar
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:45 pm

Parea asa fragil , imi era frica sa nu ii fac ceva si sa inceapa sa tipe . Mi`am ridicat privirea asupra urechilor lui , ducandu`mi o mana in capul acestuia si ridicandu`le pe fiecare in parte . Erau reale si pe deasupra si moi si pufoase .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:48 pm

Mi-am inchis ochii imediat ce i-am simtit atingerea,strangand fricos din ei,insa vazand ca nu-mi va face nimic rau i-am redeschis privind spre mana lui
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:51 pm

I`am ciufulit parul nu inainte de a`i mai cerceta urechile . Mi`am retras mana si m`am ridicat in picioare, diferenta dintre inaltime iesind la iveala . Era atat de scund fata de mine . Mi`am reluat locul , sprijinindu`ma de pervaz .
-Care e numele tau ? il intreb , fiind curios .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:52 pm

-Miku
Raspund putin mai greu cu o voce aproape soptita,indreptandu-mi privirea spre chipul lui
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:54 pm

L`am privit putin ciudat . Nu ma asteptam sa`mi raspunda , insa a fcaut`o . Probabil avea multe intrebari sa`mi puna si poate ca si el era curios cum ajunsesem acolo . Am aprobat din cap apoi am trecut pe langa el , pasind inainte spre camera . Era un loc dragut , deci aici locuia el si probabil singur sau..nu ?
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:55 pm

M-am intorc cu fata spre el convins ca nu-mi va face nimic rau.M-am calmat asadar,punand din nou acel zambet cald specific mie pe buze,stand turceste,dand usor din coada
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:58 pm

Cam liniste . Probabil din cauza ca mie nu imi placea sa vorbesc prea mult iar el era timid . Ma uit pe pereti la fiecare obiect ce il vad in camera , apoi , la final il privesc . Zambea ? Imi trec mana prin par si imi aranjez cateva suvite , apoi ma deschid putin la geaca , era cald .
-Locuiesti singur ? il intreb in timp ce imi caut un loc unde sa ma asez .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:01 pm

-Ummm...da...imi place mai mult sa locuiesc singur decat cu fostii mei stapani...ma simt mai in liber asa
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:03 pm

-Stapani ? Tu ?
Am inceput sa chicotesc , apoi m`am asezat usurat pe un fotoliu , stand cu fata spre el si incercand sa ma relaxez . In sfarsit primul zambet pe ziua de azi .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:05 pm

-Mda...fiecare persoana din rasa trebuie sa aiba macar un stapan.Asa suntem noi,niste simple neko menite sa fim animale de companie.Insa este si placut
Spun ultima parte zambind larg
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:07 pm

-Doar animale de companie ? il intreb , afisand un zambet cat de cat pervers , dar se putea mai mult de atat , doar ca nu doream sa il sperii .
Imi sprijin mainile de manerele fotoliului , privindu`l curios .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:09 pm

-Da.Facem tot ce face si o neko obisnuita:motaim,ne alintam pe langa stapani,toarcem,ne jucam
Ii explic eu de data asta fiind mai deschis
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:11 pm

Stramb putin din nas , punandu`ma pe ganduri .
-Nu pare prea greu ! Insa voi , neko , nu primiti nimic in schimb ?
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:13 pm

-Ummm...depinde de stapan...adica unii stapani sunt buni si ne iubesc,au grija de noi si ne trateaza ca pe adevarate comori insa altii...
M-am oprit din senin lasandu-mi privirea in jos
Sus In jos
Rouji

Rouji

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:15 pm

-Inteleg...soptesc , uitandu`ma ingrijorat la el .Eram sigur ca avusese parte de o multime de stapani . Probabil unii exact asa cum ii descrisese el si altii..asa cum nu apucase sa ii descrie .
Sus In jos
Miku

Miku

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:17 pm

-Oricum nu vreau sa te plictisesc cu povesti ce tine de rasa mea,sunt sigur ca sunt plictisitoare
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sweet room =^.^= Empty
MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= Icon_minitime

Sus In jos

Sweet room =^.^=
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» dark anel room
» Home sweet home!