Life like a Game
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sweet room =^.^=

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Miku

Miku

Data de înscriere : 04/06/2010

Sweet room =^.^= - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:23 pm

Rezumarea primului mesaj :

Inca o dimineata calduroasa de vara m-a prins lenevind pe pervarzul geamului larg deschis.Imbracat doar intr-o camasuta subtire,imi agitam usor coada la fiecare adiere usoara de vant ce-mi trecea prin parul galben,ciufulit

Ultima editare efectuata de catre Miku in Vin Iun 04, 2010 3:25 pm, editata de 1 ori
Sus In jos

AutorMesaj
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:18 pm

-Mda,asa cred !am zis scurt , ridicandu`ma in picioare , incepand sa dau tarcoale pe acolo . Priveam orice lucru pe care il vedeam , pur si simplu ma fascina .
-Miku...cati ani ai ?
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 4:20 pm

-15
Raspund scurt luandu-mi coada intre labute incepand sa ma joc cu ea,privind scurt pe fereastra
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:06 am

"Doar 15..." imi spun in gand , privindu`l cu coada ochiului si analizandu`l scurt .
M`am intors cu fata la el si m`am apropiat de blond schitand un zambet mai fals .
-Pari mult mai..copil .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:02 pm

-Da,stiu..nu esti primul care-mi zice
Spun bosumfalndu-ma putin,obrajorii mei deveind usor rosii
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:10 pm

Mi`am dus mana pe fruntea lui,trecand`o prin breton acestuia si dandu`i suvitele la o parte ca sa ii vad mai bine fata . Se inrosise putin . Mi`am pus palmele pe obrajii lui sa vad daca ardea .
-Ai patit ceva , motanel ?
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:13 pm

Mi-am ridicat privirea rosiatica spre el dand din cap in semn de ''nu''.Ah,ce rece ii era mana,era bine
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:18 pm

Se inrosise mai rau asa ca mi`am indepartat mana,poate eu eram de vina . Am ramas inca in fata lui fara sa ma intorc,mi`am dus doar mainile in buzunar si am pipait arma prin material sa vad daca mai era acolo .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:19 pm

De ce-si retrasese mana?Era asa de bine.M-am intins spre mana lui frecandu-mi putin obrazul de ea,incepand sa torc usor
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:24 pm

Am suras ducandu`mi inapoi mana spre el . Era asa dragut , dar cam prea copil si cam tacut . Trebuia sa`l intreb ceva ca sa imi raspunda ... si asa cam greu . Am inceput sa ii scarpin urechile .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:25 pm

Mi-am inchis ochii lasandu-ma rasfatat,zambind larg,aratandu-mi coltisorii.Se pricepea nu gluma,oare a mai avut vre-un neko inainte?
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:32 pm

Mi`am scos si cealalta mana din buzunar ca sa il mangai mai bine insa in acel moment mi`a cazut pistolul pe jos , provocand un zgomot nesuferit . Mi`am dus privirea spre podea , aplecandu`ma repede sa il iau .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:33 pm

La auzul zgomotului am traserait imediat indepartandu-ma de baiat,uitand ca aveam geamul deschis,ducandu-ma cu totul pe spate
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:38 pm

Am intins o mana spre pistol si imediat cum l`am observat pe Miku i`am prins repede camasa si l`am tras spre mine atat de tare incat atunci cand m`am ridicat si am ascuns pistolul in buzunar,a picat direct in bratele mele .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:39 pm

M-am agatat strans de el ghemuindu-ma la pieptul acestuia.Urechiusele mele erau plecate in jos iar doua bobite de lacrimi in sedeau la colturile ochilor
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:46 pm

Mi`am dus o mana dupa spatele sau incepand sa il mangai .
-Nu era incarcat oricum , stai calm ! incerc sa il linistesc , coborand cu mana spre fundul lui pentru ca nu ma puteam abtine sa nu ma joc si cu coada sa .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:47 pm

-Atunci de ce porti asa ceva la tine?
Il intreb eu suparat,privindu-i chipul cu ochi-mi mari,usor expresivi,fiind putin incruntat
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:50 pm

-Nu e treaba ta , pustiule ! ii raspund cam indiferent , prinzandu`i coada si tragand`o spre mine .
Era pufoasa asa ca am inceput sa o mangai dar intr`un mod mai dureros .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:51 pm

-Kyyaaaa!!!Doare!!
Tip eu inrosindu-ma in obrazi,facand ochii mari simtind cum mi se ridica parul in cap
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:54 pm

L`am intors cu spatele la mine , lipindu`ma de corpul sau si ducandu`mi barba pe umarul lui . Ma lasasem putin in jos ca sa ajung , putin mai mult . Inca ii tineam coada intr`o mana,cealalta gadilandu`i gatul ,
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:55 pm

AM inceput sa rad incercand sa-l fac sa se opreasca
-Stai,ma gadili
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:58 pm

L`am gadilat inca putin apoi m`am oprit ,lasandu`i coada deoparte . Mi`am apropiat buzele de gatul lui ,sarutandu`l si muscandu`i pielea usor,apoi din ce in ce mai tare . Nu`l mai gadila acum , probabil il durea .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 2:59 pm

-Ahhhh...ummm...ce tot faci?
Intreb strangand din ochi.Era dureros si...ma cam speria
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 3:01 pm

Ah,dece nu puteam avea dintii mai ascutiti ? De ce mama m`a facut demon si nu vampir ? Gandurile ma amuzat insa gemetele baiatului parca ma trezeau . Mi`am desprins buzele de gatul lui vazand ca acea zona se inrosise .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 3:03 pm

Mi-am deschis ochii privind in stanga mea,incercand sa-mi vad semnul de la muscatura
-Ce te-a apucat?!
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 05, 2010 3:05 pm

Nu am vrut sa ii raspund , l`am privit cu un zambet obraznic , apucandu`l de mana si tragandu`l dupa mine .
-Trebuie doar sa punem putina apa rece acolo , ii zic si ma uit in jur dupa bucatarie .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Sweet room =^.^=
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» dark anel room
» Home sweet home!