Life like a Game
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sweet room =^.^=

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Miku

Miku

Data de înscriere : 04/06/2010

Sweet room =^.^= - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iun 04, 2010 3:23 pm

Rezumarea primului mesaj :

Inca o dimineata calduroasa de vara m-a prins lenevind pe pervarzul geamului larg deschis.Imbracat doar intr-o camasuta subtire,imi agitam usor coada la fiecare adiere usoara de vant ce-mi trecea prin parul galben,ciufulit

Ultima editare efectuata de catre Miku in Vin Iun 04, 2010 3:25 pm, editata de 1 ori
Sus In jos

AutorMesaj
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:24 pm

Imi duc mainile la nasturii de la camasa lui ,desfacandu`i pe rand ,unul cate unul .
-Ba da ,insa nu ti`ai dat seama .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:25 pm

-Huh?Ba nu ti-am facut nimic,abia te cunosc de cateva ore
Spun putin incruntat tinandu-i mainile cu labutele mele mici
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:26 pm

-Cand eu spun ca da,asa e , ii spun calm , terminand cu nasturii .
Ii dau jos camasa si il privesc putin,atingandu`i abdomenul . Se incalzise .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:27 pm

M-am inrosit in obraji privindu-i mainile,apoi sfios chipul
-Ce...ce faci?
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:28 pm

Ma apropi de urechea lui si ii soptesc :
-Asta e un alt lucru care imi place !
Imi duc chipul spre buzele lui ,sarutandu`l apasat .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:29 pm

AM marit ochii ducandu-mi mainile pe abdomenul lui,impingandu-l de langa mine dar ce sa fac cu forta mea de copilas?
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:31 pm

Ii simteam mainile , parca ma gadilau . Am hotarat sa fac sarutul mai palpitant,strecurandu`mi limba in gura lui si miscand`o in toate partile , mai mult ca sa il sperii,dar asta nu era tot . Vedea el ce il asteapta .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:31 pm

AM strans puternic din ochi inrosindu-ma si mai mult,incepand sa tremur usor
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:32 pm

Mainile mele au urcat spre fata lui,pipaindu`i si mangaindu`i obrajii . Imi deschid uneori ochii sa ii intalnesc privirea , apoi ii inchid la loc si continui sarutul,cautandu`i limba .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:33 pm

Simteam cum incetul cu incetul ramaneam fara aer iar obraji-mi ardeau neincetat.Ce era in capul lui?
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:35 pm

Nici eu nu mai aveam destul aer asa ca l`am oprit . Am oprit sarutul , insa l`am tras mai mult spre mine , dandu`i boxerii jos dintr`o miscare .
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:35 pm

-Staiiii...
Incerc eu sa spun printre guri de aer foarte repetatate,incepand sa ma agit
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 2:37 pm

Nu i`am raspuns , m`am prefacut pur si simplu ca nu l`am auzit . Mi`am dus mana spre mandra lui , pipaind`o .
-Erm...e destul de mare !
Sus In jos
Miku

Miku

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeMar Iun 08, 2010 9:31 am

-Inceteaza!
Strig eu la el fiind rosu ca un rac,tinandu-i mana cu ambele mele labute,incercand sa-l opresc
Sus In jos
Rouji

Rouji

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitimeMar Iun 08, 2010 3:29 pm

Am inceput sa chicotesc in sinea mea pentru simplu fapt ca il enervam si il tachinam . Era asa dragut cand se enerva . I`am privit labutele si felul cum ma tinea de mana.
-Uff...am oftat .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sweet room =^.^=   Sweet room =^.^= - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Sweet room =^.^=
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» dark anel room